Storende pigmentvlekken, kleurverschillen door melasma of door zonneschade, allemaal vervelende ongemakken die ik vakkundig en effectief kan behandelen

Deze onwelkome vlekken kunnen op verschillende manieren behandeld worden. De behandelingsvormen vragen om een persoonlijke aanpak en daarom zal ik altijd starten met een intakegesprek waarin we samen bespreken wat we gaan doen. Afhankelijk van het soort pigment wordt de best passende behandeling geadviseerd. Ook hier kies ik regelmatig voor het combineren van verschillende technieken om het beste resultaat te kunnen behalen.

We bespreken tijdens het intakegesprek wat de beste behandeling is voor jouw huid. Vanzelfsprekend houd ik rekening met jouw wensen en we kijken wat cosmetisch verantwoord is. Het belangrijkste voor mij is het resultaat en in combinatie met het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten boeken we de beste resultaten. En dat is natuurlijk waar het om draait.

Verzekering

Met een aanvullende verzekering worden behandelingen bij mijn huidkliniek (grotendeels) vergoed. Voor meer informatie is het verstandig je zorgverzekeraar of polisvoorwaarden te raadplegen, je blijft zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met je zorgverzekeraar.