Voor ontharing en vaatbehandelingen maak ik gebruik van lasertherapie.

Bij ontharing moet je denken aan het verwijderen van ongewenste haargroei in het gezicht, maar ook op andere plekken op het lichaam. Ontharing werkt eigenlijk heel eenvoudig: de laser vernietigt het haarzakje en zonder dat zakje kan er geen nieuw haar meer groeien.

Deze therapie kan overigens door zowel mannen als vrouwen ondergaan worden. Tevens kunnen alle huidtypes, van licht tot donker, veilig en effectief behandeld worden.

Ook bij de behandeling van zichtbare vaatjes in het gezicht maak ik gebruik van een laser. Deze laser zorgt ervoor dat het probleem precies daar aangepakt wordt waar het nodig is, namelijk onderhuids en zonder schade aan te richten op andere plekken. Werken met laser vraagt tijd en aandacht, een behandeltraject zal daarom altijd in meerdere fases verlopen.

Nazorg zie ik eigenlijk als een verplicht onderdeel van een laserbehandeling. De huid moet de tijd krijgen om te herstellen. De tijdelijke gevolgen van een behandeling hebben een aantal dagen nodig om te kunnen helen, maar het eindresultaat is altijd evident: een stralende huid!

Verzekering

Met een aanvullende verzekering worden behandelingen bij mijn huidkliniek (grotendeels) vergoed. Voor meer informatie is het verstandig je zorgverzekeraar of polisvoorwaarden te raadplegen, je blijft zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met je zorgverzekeraar.