Natural Face Lifting
Natural Face Lifting is een behandeling waarbij met speciale massagegrepen de huid van het gelaat, hals en decolleté wordt gelift. Het is een holistische techniek die in één behandeling zes weefsels aanpakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel.
Deze natuurlijke en stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel herstelt. Door stimulatie van het celmetabolisme wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en zullen gelaatscontouren verstrakken. Rimpels vervagen door toename van collageen.

Bindweefsel vormt de basis, maar we kijken verder dan dat. De spieren van de verslapte contouren in het gelaat worden aangepakt evenals de kaaklijn die in de loop der jaren minder sterk wordt.
Op de krachtige massage volgt een lymfedrainage waarbij vrijgekomen afvalstoffen zullen worden afgevoerd. Voor het beste resultaat moet u de Natural Face Lifting combineren met spierversterkende oefeningen, de zogenaamde Sculpting Technieken. De Sculpting Technieken zullen u worden aangeleerd door de huidtherapeut.

Door Natural Face Lifting zal uw huid er jaren jonger uit gaan zien zonder botox, fillers of chirurgische ingrepen.
De behandeling vindt in kuurverband plaats en varieert van minimaal 5 behandelingen tot maximaal 15 behandelingen.
Voor de verschillende mogelijkheden en tarieven kunt u onze tarievenlijst raadplegen.

Bindweefselmassage
Een bindweefselmassage zorgt voor stimulatie van het bindweefsel. De huid wordt beter doorbloed, wordt gladder en de algehele huidconditie verbetert. Ook zal de opname van werkstoffen in de huid verbeteren. Na enkele behandelingen ziet uw gezicht er frisser en stralender uit.
Tijdens een bindweefselmassage worden met een speciale techniek de diepere huidlagen sterk gestimuleerd. Het kneden van de huidlagen resulteert in het stimuleren van fibroblasten en zij maken op hun beurt weer collageen en elastine aan. Samen met een betere doorbloeding van de huidlagen zorgt het voor een frissere, strakkere en gladdere huid. Bindweefselmassage is bij uitstek geschikt voor een verslapte en/of doffe huid.

Persoonlijk productadvies
Paula’s Choice
Omdat huidverzorgingsproducten effectief moeten zijn en doen wat ze beloven adviseert Femke Strang Huidkliniek de producten van Paula’s Choice. Eerlijkheid, transparantie en wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten vormen de basis van Paula’s Choice.

De producten worden ‘slim’ verpakt.
Er wordt gekozen voor het gebruik van onder andere ondoorzichtige tubes en luchtdichte pompflacons om de werkzame ingrediënten te beschermen tegen lucht, licht en bacteriën.

De producten zijn niet-irriterend.
Dit betekent dat er geen geurstoffen, kleurstoffen of ingrediënten aan de producten worden toegevoegd die de conditie of het functioneren van de huid zouden kunnen schaden.

De producten zijn dierproefvrij.
Paula’s Choice heeft nooit dierproeven gedaan en zal dat ook nooit doen. Paula’s Choice is onderdeel van het Leaping Bunny Program. Dit houdt in dat de producten niet op dieren worden getest, maar ook dat de ingrediëntenleveranciers dat niet doen.

De producten van Paula’s Choice kunnen worden ingezet bij een breed scala aan huidproblemen. Denk hierbij aan de behandeling van acne, acnelittekens, post-inflammatoire hyperpigmentaties, pigmentproblemen, rosacea, rimpels en grove poriën.

beMineral
Naast de huidverzorging van Paula’s Choice adviseren we de
100% zuivere minerale make-up van het merk beMineral.

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.
De mineralen komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden ze bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. beMineral laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet!
De producten van beMineral zijn geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. beMineral mag sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’ dragen.

Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut uw hulpvraag, wensen en verwachtingen met u bespreken. Aan de hand daarvan wordt er een persoonlijk productadvies opgesteld. Indien nodig worden er controle afspraken gemaakt om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.